måndag 27 juni 2011

Midsommar

Midsommarn kom och gick. Samma lika varje år, månader av längtan sedan är den över lika fort som den kom. Helgen har spenderats på Ringsjöstrand där det har varit stort traditionellt firande med midsommar bufféer, blomsterplockning, midsommarstångsklädning, resning, sjungning, dansning, hoppborgshoppande, lekande, grilltallrikar, jordgubbar, snapsar, mer dans, skratt i goda vänners lag och inte minst... solen lyste med sin frånvaro nästan hela helgen. Inte utan att man snörpte lite på munnen i går (söndagsmorse) då solen gassade med sitt allra finaste sommar humör!!

På midsommar afton var det JI, underbara man, som tog Philip på alla barnaktiviteter vid 14 eftersom vi hade 130 underbara gäster på första midsommar buffen i restaurangen som just då kom på att de skulle gå till baren och betala !?! och i baren, ja där stod jag och bongade. På kvällen busade han rundor med Jesper och Tun, dansade med den som önskade (mest mig) och var på strålande humör. Vi for hem redan lite efter 22 då jag tyckte att festen började bli lite väl vild för en två åring, fortfarande på strålande humör hade vi en mysig timme med sagor och skratt.

Midsommardag, lugn härlig morgon hemma, även kvällen var lugn. Inte för mycket fylle och inte för mycket slagsmål, men så var det också färre gäster än i fjor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar